Om salonen og mig

Velkommen til Hundesalon Julia
Bornholm

Jeg hedder Julia og jeg er ejer af Hundesalon Julia. Jeg blev uddannet og eksamineret hundefrisør i Salon Royal i Slupsk, maj 2015. Jeg kommer fra Ukraine og jeg har boet på Bornholm siden 2013. Jeg åbnede min hundesalon i december 2015 i østermarie, og flyttede til Rønne i september 2018.

I min barndom havde vi altid hunde, lige fra Pekingeser til Maltisser og Amerikansk Cocker spaniel, så jeg har altid haft gang i børste og kam derhjemme. Jeg er nu ejer af en standard gravhund (Mars), der er 10 år.

Jeg er især interesseret forskelligheden og adfærden hos de forskellige hunderacer, samt at klargøre en hund til hundeudstilling og få det bedste frem på hunden.

Jeg nyder alle de forskellige hunde der kommer i salonen der skal ordnes, og din hund er altid velkommen i salonen og snuse rundt, gerne nogle dage før en behandling hos mig.

I Hundesalon Julia vil du altid finde en imødekommende og engageret hundefrisør, som vil gøre alt for at du og din hund kommer til at føle sig godt tilpas – at overlade sin hund i en andens varetægt er en tillidssag.

Jeg ønsker, at give din hund den bedst mulige oplevelse ved at komme til frisør og at tilfredsstille dit ønske om en pæn soignering eller frisure, som passer til din hund.

Jeg klipper, trimmer og soigner alle racer og blandinger. Du vil altid kunne få vejledning omkring pelspleje, børstning.