Kontakt

Vigtig information

Både klipning og trimning er kvalificeret håndværk og tilpasses den enkelte races typiske standard samt dertil eventuelle ønsker fra ejeren. Du er velkommen til at medbringe billeder.

Det er ikke muligt for ejeren at blive i salonen under behandlingen, da det forstyrre hundens koncentration. Dog undtagen ved større racer der skal ejeren blive i salonen og hjælpe med håndtering af hunden.
Forventet behandlingstid mellem 2 - 3 timer.


Ankomst og afhentning - til planlagt tid

Mød venligst op til tiden, og ring hvis du kan se, at du er forsinket. Kommer man for sent har jeg mindre tid til at klippe hunden end planlagt.
Vær sikker på at din hund er luftet. Det er synd, hvis den starter behandlingen, som varer i flere timer, med en fyldt blære.
Derefter er det vigtigt at hunden bliver afhentet til aftalt tid, da der skal være plads og ro til den næste kunde / hund.
Hvis din hund ikke bliver afhentet til aftalt tid - beregnes der et tillæg: 50,- kr. pr. påbegyndt kvarter.


Afbud senest 24 timer før

Ved afbestilling af din tid beder vi dig ringe senest 24 timer før. Dette skyldes, at der er sat tid af til dig, og kun hvis du afbestiller rettidigt, har vi mulighed for at booke en anden hund ind i stedet (undgå tabt arbejdsfortjeneste). Afbud modtages KUN via telefonen

 

 

 

Nyhed

Book selv din tid her

I Hundesalon Julia bruger jeg altid allergivenlige og velduftende shampooer og conditioner, til alle mulige pelstyper, lavet på naturlige ingredienser.

Allergivenlig Shampoo:


HYPO + PLUS ™ professionel, allergivenlige shampoo

Dybt rensende og plejende shampoo som er lavet specielt mild til brug for hvalpe og hunde med sart og følsom hud. HYPO + PLUS ™ er parfume fri og naturlig, og pH afbalanceret til dyr. Særlig formel gør at pelsen føles ren og frisk i længere tid end ved andre typer shampoo. Dette produkt er af høj kvalitet.
Allergivenlig  og velduftende Plejeshampoo:


OATMELLA ™ Professional Shampoo kombinerer de traditionelle helbredende egenskaber af havre, plejende midler som hvedekim og tea-tree olie, som hjælper til en naturlig hud-beroligende behandling. Den er mild og vasker skånsomt rent og kan bruges til alle racer, samt hvalpe. Behagelig og mild at arbejde med, når den skal masseres ind i pelsen.

Kontakt mig